четвер, 8 липня 2021 р.

З родинним святом!

 Сьогодні, 8 липня, в Україні  відзначається День Родини. Свято молоде, але значиме для кожного, бо 
родина – це найрідніші, найближчі люди, які допоможуть  у найскладніших ситуаціях, подарують любовь та затишок.
Любі наші читачі! Цього дня міцніше обійміть і поцілуйте членів своєї великої або маленької сім’ї, скажіть їм теплі слова любові й поваги, поділіться з ними своїми почуттями і відчуйте їх важливість для вас.
 Каланчацька бібліотека  вітає всіх зі святом та саме сьогодні, в День родини,  підбила підсумки  fotochalenge  «Тет – на – тет з найкращим  татом» та визначала  фотосвітлини – переможці, які отримали найбільшу кількість вподобайок. Ми вдячні всім, хто взяв участь в фоточеленджері та висловив  свою вдячність і любов до татка, ми дякуємо також  всім, хто писав коментарі до світлин та визначав найкращі.
Тож, згідно вашого «голосування» переможцями фоточеленджеру є:
ü Фотосвітлини «Наш тато вміє ВСЕ!»   Матвійчика та Іллі Чопея  (159 вподобайок ) – читачів Каланчацької бібліотеки для дітей;
ü Фотосвітлини «Мій татко найкращий!» маленького Матвійчика Лебеденка (79 вподобайок) – читача Горькіаської бібліотеки – філії Каланчацької ЦБС (бібліотекар Адаменко Л.В.)
ü Фотосвітлини «Поруч з татком завжди затишно»  двоюрідних сестричок  Красновид Поліни та Далечук  Анни (68 вподобайок) -  читачок Каланчацької бібліотеки для дітей.
Вітаємо щиро переможців та бажаємо нових досягнень та відкриттів. Всі автори фоторобіт будуть нагороджені Подяками від Каланчацької ЦБС та подарунками. Нагородження відбудеться  під час святкового дійства після закінчення Літних читань. Всі учасники фоточеленджеру  будуть  також запрошені на святкування та отримають невеличкі сувеніри за участь.
Переглянути сі  фотосвітлини ще раз можна за посиланням: #ТетНаТетЗНнайкращимТатом

Немає коментарів:

Дописати коментар